VHA Congres | IMPRESSIE & INFO
252
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-252,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.11.0,qode-theme-mcpherson's,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

IMPRESSIE VAN HET VHA LUSTRUMCONGRES

verleden heb je, toekomst kun je maken

Op vrijdag 3 februari 2017 vierde de VHA haar 25-jarig bestaan d.m.v. een boeiend congres met dito sprekers.

Voor een impressie van de dag zie hieronder.

Hieronder vindt u de presentaties van de sprekers c.q. workshops:

Richard van Hooijdonk:

Deze link link bevat een e-book met inspiratie die tijdens de lezing voorbij is gekomen. En hier vindt u een link naar de blogs van Richard van Hooijdonk.

Marianne Evers, Karen Six en Kees de Waal:

Presentatie Six, Evers, De Waal

Peter Boelhouwer:

Presentatie Boelhouwer

Workshop 1 met Elina Swaneveld en Zwaan Duijnstee:

Presentatie Workshop 1

Workshop 3 met Tanja de Groot en Stephan Verhoeven:

Presentatie Workshop 3

Workshop 4 met Wendela Raas, Marc Elshof en Niels Janssens:

Presentatie Workshop 4

Het congres vond plaats in Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam en werd afgesloten met een feestelijke borrel en een prachtig Lustrumdiner in de Wintertuin van Hotel Krasnapolsky met een optreden van de inmiddels toch wel vermaarde illusionist Victor Mids!

Deelnemers aan het congres ontvangen – naast een zeer boeiende dag – maar liefst twee lustrumbundels. Ter gelegenheid van dit lustrum krijgt u na afloop het proefschrift van mr.dr. Elina Swaneveld-Bakelaar, getiteld “De huur van ongebouwde onroerende zaken: een leemte in de wet” in een speciale uitgave mee naar huis. En u ontvangt daarna nog alle bijdragen van de sprekers in de fraaie lustrumbundel, die u wordt nagezonden.

De lustrum organisatiecommissie

PE punten

Door bijwoning aan het gehele congres van 10.00 tot 18.00 uur kunnen 6 PO punten worden behaald. U dient zowel bij aankomst als bij vertrek de presentielijst te tekenen. Indien een of beide handtekeningen ontbreken kunnen geen punten worden verstrekt.