INSCHRIJVEN

VHA LUSTRUMCONGRES 10 JUNI 2022

 

INSCHRIJVEN VOOR VHA LEDEN

Leden en aspirant-leden van de VHA, VVJ en VJOJ kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan het VHA Lustrumcongres en betalen slechts € 295,- voor het gehele dagprogramma inclusief lunch en borrel.
Kosteloze annulering is mogelijk tot 1 maand voorafgaand aan het congres.

Deelname ’s avonds aan het feestelijke diner met entertainment in de Martinikerk kost slechts € 75,- (inclusief dranken). Ook uw partner is hierbij van harte welkom.

Verder is het mogelijk om met korting kamers te boeken in het naast het Forum en de Martinikerk gelegen Market Hotel. De reserveringslink vindt u elders op deze pagina. Overnachting is voor eigen rekening.

INSCHRIJVEN VOOR NIET-LEDEN

U kunt als niet-lid van de VHA zeker ook deelnemen aan het VHA Lustrumcongres. U betaalt dan € 395,- voor het gehele dagprogramma, inclusief lunch en borrel.
Kosteloze annulering is mogelijk tot 1 maand voorafgaand aan het congres.

PE PUNTEN

Door het bijwonen van het gehele dagprogramma kunnen 5 PO punten worden behaald.

 

SPYDERWHEELZ ARRESTENRIT

Op zaterdag 11 juni a.s. kunt u deelnemen aan de Spyderwheelz ArrestenRit. Deze tocht start om 10.30 uur en voert u langs locaties van uitspraken in en om Groningen. Onderweg worden de arresten besproken. De dag wordt afgesloten met een lunch met afronding van de jurisprudentiebespreking. Facultatief is er daarna nog de mogelijkheid voor een rondleiding door de Euroborg, de thuisbasis van FC Groningen. 

  

Door deelname aan de Spyderwheelz ArrestenRit op zaterdag 11 juni a.s. kunnen nog eens 2 PO punten worden behaald.
OVERNACHTING

We hebben een groot aantal kamers kunnen blokken in het Market Hotel, gelegen direct naast de Martinikerk en het Forum, aan de Grote Markt 31. U kunt hier met korting een kamer reserveren

.

De tariefcode is: Lustrum-VHA

De werkwijze is als volgt:

Ga naar de website: www.themarkethotel.nl

U komt dan op de home pagina uit met het kopje ‘boek een kamer’. Hier kunt u de gewenste kamertype reserveren met de speciaal aangeboden korting. Voer de aankomst (10 juni 2022) en vertrek data (11 juni 2022) in met daarna de promo code Lustrum-VHA. Het tarief is ook geldig op de nacht ervoor en de nacht erna.
Het tarief is inclusief ontbijt en stadsbelasting. Er kan eventueel nog tot 24 uur voor aankomst kosteloos worden geannuleerd.

 

VERKEN DE WERELD, ONTMOET DE TOEKOMST

Secretariaat VHA
Postbus 21
3940 AA Doorn
T. 0343 – 432 372
E. secretariaat@huurrechtadvocaten.nl

CONTACT

5 + 15 =